Den feministiska kampen att bevara den feministiska kampen.

fredag 28 augusti 2015

Hat-"feminismens" vinglande korthus


Den lilla pärlan här ovanför är svår att glömma. Här har vi en av den hatiska "feminismens" främsta frontfigurer Lady Dahmer när hon [i princip] påstår att kvinnor aldrig kan ha fel eller ljuga. Därpå ska så klart tjejer stöttas och det ska vändas ryggen åt män och det ska hatas och det ska... ja, ni fattar. Nu har vi ju aldrig haft en syn på Cirkeln som särskilt konsekvent över huvud taget, men det som nyligen hänt är värt att ta upp som ett exempel på hur vingligt den hatiska "feminismens" korthus verkligen är.

Den flitiga Twitterhataren @sinoes, aka (radikal)"feminist"-bloggaren Fanny Åström, fick höra från en annan "feminist" att en man hon följer på Twitter hade våldtagit nämnda "feminist" som nu ville att hon skulle avfölja den påstådda våldtäktsmannen. Åströms svar (i grått), som förevigats i en offentlig screenshot här under, var minst sagt oväntat, motsägelsefullt och empatilöst även från vårt perspektiv.


Om vi tar en närmare titt på Lady Dahmers suveränt orimliga tweet om att 'aldrig stötta män på något sätt oavsett vilka dom är' så ser vi att Åström glatt har retweetat och ställt sig bakom orden. Ja, det ÄR konstigt, för att inte säga HELT VANSINNIGT i den här kontexten. Det handlar inte om att en man anklagas för våldtäkt här, det handlar om den hatiska "feminismens" motsägelsefulla och hätska natur, och för all del den hatiska lättkränktheten. Det blossade snabbt upp en liten, med betoning på just [liten] som retweetsen vittnar om, intern attack mot Åströms bemötande:


Och låt oss inte glömma Åströms (så klart) kränkta hantering av kritiken:


MEN, kritiken, attacken, har helt och hållet tvärstoppats i sina spår för att hatiska "medystrar" på Åströms sida helt enkelt väljer att inte gå bärsärk över denna UPPENBARA internskandal. Varför? Det har en annan hatisk "feminist" (förvånansvärt nog) svaret på:


Självklart har Åström en status bland andra hatiska "feminister" i egenskap av 6000 följare. Det är hon som hålls om ryggen oavsett vad hon gör. Oavsett hur hon tabbar sig. Oavsett hur hon går emot vad hon själv säger och retweetar. Inte ens Lady Dahmer själv har uttryckt ett uns av missnöje över Åströms inställning. Varför? För att dom är vänner. Etablerade "systrar". Om ni kan tänka er ett bottenlöst ideologiskt hål där hyckleri, dubbelmoral och inkonsekvens sträcker sig ut i oändlighet så är den hatiska "feminismen" toppkandidat att representera en sådan allegori. Cirkelns bräckliga korthus vinglar som aldrig förr.

// Buttercup

16 kommentarer:

 1. VA? ...haha jag blir h e l t PAFF???

  SvaraRadera
 2. Hur tänkte hon där? Eller tänkte hon?

  SvaraRadera
 3. VADÅ FETT LÄNGE SEN?? Slutar våldtäkter gälla efter ett tag eller?????

  SvaraRadera
 4. hhahahahaha dom har ju helt tappat det nu

  SvaraRadera
 5. Props till Fanny som står upp för oskuldspresumtionen, en central rättsprincip sedan romartiden. Oavsett rykten - alla är oskyldiga tills motsatsen har bevisats bortom rimligt tvivel i domstol.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har en känsla att hon inte står för något sådant alls.. särskilt inte när det gäller män som hon typ vill massdöda på fläcken :) Detta verkar handla om nåt annat

   Radera
 6. "Om ni kan tänka er ett bottenlöst ideologiskt hål där hyckleri, dubbelmoral och inkonsekvens sträcker sig ut i oändlighet så är den hatiska "feminismen" toppkandidat att representera en sådan allegori

  <333

  SvaraRadera
 7. Liten pommes28 augusti, 2015

  Dom kan ju inte veta vad ord som hyckleri betyder, eller? Annars skulle dom väl inte göra bort sig så här? Jag menar allvarligt.

  SvaraRadera
 8. Utgår ifrån att de inte är en direkt ovanlig förekomst (kan de t om röra sig om en majoritet) inom dessa led med rätt grava diagnoser och omfattande vårdhistorik/vårdinsatser.

  Problemet med dessa miljöer är den skeva perceptionen, som hela tiden eskalerar och till varje pris måste hållas uppe -skyddas, avskärmas (yttre påverkan, argument ses som hot) vilket får som konsekvens att takhöjden sänks kontinuerligt. En så syrefattig miljö blir förstås olidlig till slut, de enda som gror är intolerans och misstänksamhet...

  SvaraRadera
 9. Just här tycker jag att Fannys beteende är mycket rimligare än er kritik

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självmotsägelsen hos hatarna finns ju där hur en än vrider och vänder på saken, och det är väl hela poängen. Inte så mycket att kritisera just henne.

   Radera
 10. Shitt vilket respektlöst svar att våldtäkten var länge sedan... Feministerna kan verkligen behandla varann som skit.

  SvaraRadera
 11. Jag gillar inte Fanny Åström och hennes sinnessjuka hatande men hennes svar i detta förvånar till och med mig. Agerandet går emot allt vad hon tidigare sagt och står för, och hatligan bara låtsas som ingenting. Seriöst! Hon väljer att fortsätta vara close med en anklagad våldtäktsman trots allt jävla tjat och hat hon riktat mot män och INTE MINST män som våldtar??? ...Hur fan... VAD ENS?? vafan händer i hennes huvud????? Och varför accepterar hennes hatpolare det här?? Hahahha jag behöver svar

  SvaraRadera
 12. Så man ska leva kvinnotillvänt men inte såpass att man ska vända våldtäktsmän ryggen?

  SvaraRadera
 13. Jag älskar att de inte pallar kritik AT ALL och måste börja blocka så fort det hettar till haha

  SvaraRadera
 14. AggressivAlv21 september, 2015

  Teori: Fanny Åström förstår inte konceptet våldtäkt, eftersom hon anser att allt heterosex innebär att mannen bemäktigar sig och förnedrar och skadar kvinnan. Om en man våldtar en kvinna är det enligt Fannys logik inte nödvändigtvis värre än om han förför henne.

  Våldtäkten innebär enligt denna absurda logik att han visserligen har rent fysiskt sex med henne och antagligen slår henne i samband med det, men INTE bemäktigar sig hennes känsloliv. Att som kvinna vara attraherad eller rent av kär i en man är ur Fanny Åströms synvinkel det samma som att ha blivit hypnotiserad till ett slags zombie av mannen, och att hypnotisera någon till ett slags zombie är i regel ett grövre övergrepp än att slå någon, vilket innebär att det hade varit värre om mannen hade förfört hennes "syster".

  Det är dock ändå konstigt att hon skriver att hon inte vill ta ställning, eftersom det hör till hennes agenda att alltid ta ställning för kvinnor mot män.

  SvaraRadera