Den feministiska kampen att bevara den feministiska kampen.

fredag 11 september 2015

Retoriken "Män Kan Aldrig Göra Något Rätt"

Cirkelns syn på män lämnar inget utrymme över huvud taget för Den Goda Mannen. Vi pratar om en speciell typ av generaliserande avhumansiering som går ut på att sprida uppfattningen att män och deras handlingar aldrig är bra oavsett vad det handlar om. Ta valfritt övertydligt exempel. Dyker det upp en historia om en man som vigt sitt liv åt volontärarbete i U-land X för att hjälpa utsatta barn så kan den hatiska "feminismen" med några få cyniska resonemang förkasta det humanitära värdet i hans gärningar och häcklande ogiltigförklara det goda. Om mannen anses "god" i allmänhet så har han givetvis stulit denna egenskap eller på ett annat fult sätt roffat åt sig titeln, och godheten är ändå bara en falsk fasad.


Det är vad den hatiska "feminismen" är konstruerad att göra; män ska genom den cyniska ideologin låsas in i en bur av skuld där ingen kan ta sig ut eller utmärka sig. Ingen man kan vara god och således döms alla. Det ska inte finnas en möjlighet för manligheten att framstå "okej", inte ens i vissa fall, inte ens när män brinner för kvinnans sak för det har ju så klart motsatt effekt på Cirkelns avhumanisering som kräver att hela gruppen män stryker med. Kommer det en feministisk man som får uppmärksamhet för sina välmenta inlägg i feminismens tjänst så utses han till en fiende för sitt stjälande av ett rampljus 'som borde tillhöra' kvinnan.


Inte ens om män avsäger sig relationer med andra män är de okej. Den hatiska "feminismen" bygger och sprider aktivt en syn på manligheten som totalt hopplös. Denna imbecilla strategi ingår så klart i hela upplägget att män ska utrotas eftersom det är den enda lösningen för ett svartvittänkande, hatiskt sinne. Om män förklaras hopplösa utan undantag så blir det plötsligt "rimligt" att ifrågasätta och till slut förneka deras existens. Det är lika hemskt som det låter, och en grundläggande premiss i Cirkelns arbete för att avhumanisera mannen.


// Bubbles

21 kommentarer:

 1. Ni förstår inte hur länge jag tänkt just detta men inte vetat hur jag ska sätta det i ord.

  SvaraRadera
 2. Sällan jag kommenterar bloggar, men allvarligt det här är ju fasiken det mest träffande jag läst. Sjukt favoritad sida!

  SvaraRadera
 3. Tbh gillade jag er inte i början men det känns som bitarna börjar trilla på plats...

  SvaraRadera
 4. hur fan kan ni inte ha mer exponering?
  det ni skriver och framför är ju det bästa & mest slående på BRA JÄVLA LÄNGE

  SvaraRadera
 5. hatet e befogat varför går ni inte bara och hänger er äckliga antifeminister

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har ju clearly valt fel ställe att försöka sprida ditt omogna hat på :)

   Radera
  2. Man är inte antifeminist bara för man inte är radikalfeminist, men många radfems verkar leva i en sådan illusion.

   Radera
 6. Först nu blir jag tipsad om er???? Det e ju orimligt på så många nivåer

  SvaraRadera
 7. Ni har gett den retoriska analysen nytt liv. Jag älskar det <3

  SvaraRadera
 8. Det stämmer fan att de är de värsta spridarna av hat i landet just nu. Tycker det räcker med SD.

  SvaraRadera
 9. Bra skrivet! Jag tror dock att ni är sent ute. Feminismens senaste våg är passé. På grund av interna strider, manshat och att invandringsfrågan har seglat upp som viktigare enligt opinionen. Numera diskuterar alla invandring istället.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mja, hatet mot män lär ju inte avta för att invandringsfrågan bubblar starkt just nu.

   Radera
  2. AggressivAlv20 september, 2015

   Invandring samt vilka hemska förtryckare alla vita heterosexuella icke-judiska medelålders cismän är oavsett klassbakgrund och oavsett sociala och politiska engagemang. Fy fan vilket jävla debattklimat!

   Och apropå invandring, så borde man diskutera hur västmakter jämnar vägen för IS genom att bomba områden som kontrolleras av den syriska regeringen och att Sveriges lagstiftning är så fadd att det inte krävs något tillstånd från riksdag eller regering för att åka och slåss som frivillig utomlands, så att de svenska myndigheterna inte kan stoppa folk från att sticka ned och slåss för IS.

   Radera
 10. När dom verkligen _går in för att svartmåla_ män på det uppenbara sättet dom jobbar på så känns det bara pinsamt.

  SvaraRadera
 11. Bloggen är ett bra intiativ! Tyvärr tror jag att det är försent. Manshat har blivit synonymt med feminism och feminism med jämställdhet. Hatet kommer att eskalera med tiden ju fler likes hatet får. Fler feminister skulle ha behövt säga ifrån mycket tidigare.

  SvaraRadera
 12. Den enda "okej" mannen är den som frivilligt avsäger sig relationer med kvinnor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så män ska överge sina familjer, sina döttrar, sin hustru? Hahahahahahahahha, ååh guud jag orkar inte =)

   Radera
 13. De är verkligen parodier på sig själva. Jag var likadan en gång o fy shit vad glad jag är att jag tog mig ur det störda sättet att tänka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet precis. Hade 7-8 såna här typiska "hatfeminister" i min umgängeskrets för ett par år sedan som i VARJE SAMTAL skulle smyga in manshat. Det framstod ju bara inte friskt. Jag tror ärligt att de behövde eller behöver vård men det vågade jag aldrig säga. Blev så sjukt hatad och baktalad också när jag tog avstånd från dom. Aldrig blivit så hatad i hela mitt liv. Obehagligt.

   Radera